Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Pearl P-2052CL Eliminator Redline Chain Lefty Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Αριστεροπόδι διπλό πεντάλ. Το αρχικό PowerShifter Eliminator της Pearl ήταν ένα τεράστιο άλμα μπροστά στα πεντάλ μπάσου. Το μοναδικό πεντάλ στον κόσμο που διαθέτει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα εναλλάξιμης κάμερας, η ουσιαστικά...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
642 €
675 €
- 4 %
Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο Pearl P-2052CL Eliminator Redline Chain Lefty Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Pearl P-2052CL Eliminator Redline Chain Lefty Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

642 €
675 €
- 4 %

Κωδικός προϊόντος: P P-2052CL | ID: 230733

Pearl P-2052CL Eliminator Redline Chain Lefty Διπλό Πεντάλ για Μπάσο Τύμπανο

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Αριστεροπόδι διπλό πεντάλ. Το αρχικό PowerShifter Eliminator της Pearl ήταν ένα τεράστιο άλμα μπροστά στα πεντάλ μπάσου. Το μοναδικό πεντάλ στον κόσμο που διαθέτει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα εναλλάξιμης κάμερας, η ουσιαστικά απεριόριστη δυνατότητα συντονισμού του Eliminator επιτρέπει στον παίκτη να κλειδώνει σε εντελώς εξατομικευμένη αίσθηση, δύναμη και ταχύτητα. The Eliminator: Redline είναι το επόμενο βήμα προς τα εμπρός. Σαν να έχουμε τέσσερα πεντάλ σε ένα, το Redline συνδυάζει την εκπληκτική δύναμη και ευελιξία του αρχικού Eliminator με τη ρευστή ταχύτητα των πεντάλ της σειράς Demon. Κίνηση αλυσίδας. Ρουλεμάν NiNja που αναπτύχθηκαν από μηχανικούς σκέιτμπορντ. Ελεύθερη επιπλέουσα βάση ελατηρίου. Συμπεριλαμβάνεται τσάντα.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Προτεινόμενα αξεσουάρ