- Αριθμός καναλιών: 2
- Ηλεκτρονική: 12AX7
- Ηλεκτρονικά στον τελικό ενισχυτή: Στερεά κατάσταση
- Ενσωματωμένα εφέ: Όχι
- Βρόχος εφέ: Ναι
- Ισχύος βατ: 20 W
Joyo Jackman II Υβριδικός Ενισχυτής Κιθάρας
Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:
Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που η JOYO κυκλοφόρησε τη σειρά BanTamP και έλαβε πολυάριθμα θετικά σχόλια, πολλοί πελάτες τα παίρνουν μαζί τους για απόδοση, συνδέοντας με τα ντουλάπια JOYO 212/412, το μικρό κεφάλι σας παρασύρει. Έχουν βελτιστοποιήσει τη σειρά BanTamP με βάση τα σχόλια των πελατών και τώρα έχουν αναπτύξει την ολοκαίνουργια σειρά BanTamP XL! Διατηρώντας τους αρχικούς τόνους και τις λειτουργίες, η σειρά BanTamP XL διαθέτει ποδοδιακόπτη εναλλαγής καναλιών, 6 κουμπιά --- μιλώντας συγκεκριμένα, 2 κανάλια μπορούν να ελεγχθούν ανεξάρτητα, τώρα έχετε καλύτερο έλεγχο της έντασης του καναλιού CLEAN και του καναλιού DISTORTION και ρυθμίζετε το GAIN τους και TONE ανεξάρτητα επίσης! Λοιπόν, η σειρά BanTamP XL είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή για μουσικούς που αγαπούν να παίζουν με τη σειρά BanTamP!
Αριθμός καναλιών: 2
Αυτό το προϊόν έχει δύο κανάλια, δίνοντάς σας την ευελιξία να συνδέσετε δύο πηγές ήχου ταυτόχρονα. Αυτή η διαμόρφωση σάς επιτρέπει να συνδυάζετε διαφορετικά όργανα και εφέ, εμπλουτίζοντας την ηχητική σας έκφραση και δίνοντάς σας μεγαλύτερη μεταβλητότητα.
Ρυθμιστές
- Φωνή
- Κέρδος
- Ένταση ήχου
Βρόχος εφέ: Ναι
Ο βρόχος εφέ διευκολύνει τη σύνδεση εξωτερικών εφέ. Αυτή η δυνατότητα παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης και επεξεργασίας διαφόρων ηχητικών εφέ χωρίς να επηρεάζεται το υποκείμενο σήμα. Είναι μια εξαιρετική λύση για μουσικούς και ηχολήπτες που χρειάζονται περισσότερη ευελιξία και δημιουργικότητα στην επεξεργασία του ήχου.
Έξοδος ακουστικών: Ναι
Η έξοδος ακουστικών επιτρέπει την άμεση σύνδεση ακουστικών για ιδιωτική ακρόαση. Αυτή η έξοδος παρέχει έναν βολικό τρόπο για να απολαύσετε τον ήχο χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους ή τον θόρυβο του περιβάλλοντος.
Reverb: Ναι
Το εφέ αντήχησης σάς επιτρέπει να προσομοιώνετε διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα, από μικρά δωμάτια έως μεγάλες αίθουσες. Το Reverb είναι ιδανικό για τη βελτίωση της δυναμικής, την προσθήκη χώρου στις ηχογραφήσεις ή τη δημιουργία ενός μοναδικού ηχητικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης.
Είσοδος ποδοδιακόπτη: Ναι
Διαθέτει είσοδο ποδοδιακόπτη που σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες λειτουργίες της μονάδας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε εφέ, κανάλια ή άλλες ρυθμίσεις ενώ παίζετε, κάτι που είναι ιδανικό για ζωντανές εμφανίσεις και ομαλό έλεγχο χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι σας.
Ισχύος βατ: 20 W
Με ισχύ έως 20 W, έχετε άφθονο χώρο για το κεφάλι για εντυπωσιακό όγκο και δυναμική, είτε βρίσκεστε στο στούντιο, στο σπίτι ή σε πάρτι.
τύπος
Αριθμός καναλιών
Ρυθμιστές
Βρόχος εφέ
Αριθμός εισροών
Bluetooth
Ηλεκτρονική
Ηλεκτρονικά στον τελικό ενισχυτή
Αντίσταση
Ισχύος βατ
Χρώμα
Ισχύς (Βατ)
Η συσκευασία περιέχει
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ποδοδιακόπτης περιλαμβάνεται στη συσκευασία
Αντάπτορας περιλαμβάνεται στη συσκευασία
Ναι
Βάρος
1,3 kg
Έγγραφα
Οδηγίες χρήσης
Πληροφορίες για τον κατασκευαστή
Οδηγίες ασφαλείας
Συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης για τις ειδικές οδηγίες ασφαλείας για αυτό το προϊόν.
