Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Συμφωνία

Guild F-1512 Natural Gloss

Ακουστική κιθάρα δώδεκα χορδών από τη σειρά Westerly Collection με σωματότυπο Jumbo. Το F-1512 συνδυάζει δύο από τις πιο εμβληματικές σπεσιαλιτέ του Guild: δώδεκα έγχορδα και τζάμπο κιθάρες. Με το μεγάλο, στρογγυλεμένο σώμα τους, οι jumbo...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης.
953 €
1.029 €
- 7 %
12χορδη Ακουστική Κιθάρα Guild F-1512 Natural Gloss

Guild F-1512 Natural Gloss

953 €
1.029 €
- 7 %

Κωδικός προϊόντος: F-1512-NAT | ID: 229896

Guild F-1512 Natural Gloss

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Ακουστική κιθάρα δώδεκα χορδών από τη σειρά Westerly Collection με σωματότυπο Jumbo. Το F-1512 συνδυάζει δύο από τις πιο εμβληματικές σπεσιαλιτέ του Guild: δώδεκα έγχορδα και τζάμπο κιθάρες. Με το μεγάλο, στρογγυλεμένο σώμα τους, οι jumbo ακουστικές κιθάρες είναι το φόρτε του Guild από το 1954. Ο συνδυασμός αυτού του σχήματος με τη διαρκώς δημοφιλή κατασκευή 12 χορδών έχει ως αποτέλεσμα ένα ηχητικό όργανο με εντυπωσιακή φωνή. Χτισμένο με μασίφ μπλουζάκι Sitka και μασίφ ινδικό ροδόξυλο στην πλάτη και στα πλαϊνά του, το F-1512 διαθέτει επίσης ταστιέρα και γέφυρα από ινδική τριανταφυλλιά, παξιμάδι και σέλα και ροζέτα από φίλντισι. Αυτό το μοντέλο έχει επίσης πλάτος παξιμαδιού 1 7/8 ιντσών σε λαιμό Guild σε σχήμα vintage, εμβληματικό έμβλημα κεφαλής Chesterfield που θυμίζει Guilds της δεκαετίας του 1960, ορθοστάτη λαβή ταρταρούγας και τη νέα ελαφριά θήκη από πολυαφρό της Guild. - Κορυφή σώματος: Μασίφ Sitka Spruce - Σώμα Πλάτη και Πλαϊνά: Μασίφ Ινδικό Ροδόξυλο- Λαιμός: Μαόνι - Κλίμακα: 648 χιλ. - Ταστιέρα: Ινδική τριανταφυλλιά - Αριθμός τάστιχων: 20 - Ακτίνα λαιμού: 406 χιλ. - Γέφυρα: Ινδική τριανταφυλλιά - Πλάτος παξιμαδιού : 48 mm - Φινίρισμα: Φυσικό Γυαλιστερό.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Λειτουργίες

Αριθμός χορδών

12


Ιδιότητες

Προτιμώμενο χέρι

Αποκοπή

Χρώμα

Αριθμός τάστων

20

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Natural Gloss


Υλικό

Λαιμός

Επιφανειακή επεξεργασία


Αξεσουάρ

Στην τιμή περιλαμβάνεται θήκη/βαλίτσα


Διαστάσεις και βάρος

Πλάτος μηδενικής τάστας (χλστ.)

48

Ακτίνα ταστιέρας

16"

Κλίμακα (χλστ.)

648


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ